4 dl vetemjöl
1,5 dl mjölk
50g smör
2 tsk bakpulver
400g nötfärs
smör
salt
peppar
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 dl röd vin
2 msk tomatpuré
1 tsk torkad timjan
0,5 köttbuljongtärning
100 g kantareller
2 dl crème fraiche
1 dl riven ost
1 vitlökssklyfta
salt
peppar
Blanda vetemjöl, mjölk, smör och bakpulver till en deg. Tryck ut degen i en pajform och låt stå kallt i minst 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Förgrädda pajskalet i 10 min. Stek köttfärs och hacakd lök i lite smör. Salta och peppra. Häll i vin, tomatpuré, timjan, kantareller och buljongtärning. Låt småputtra ca 10 min. Blanda crème fraiche, riven ost, vitlök salt och peppar i en skål. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min. Servera med en god sallad.