Botten
3 dl smulade digestivekex
120 g smält smör
0,5 dl farinsocker
0,5 dl farinsocker
Fyllning
450 g philadelphiaost
2,5 dl florsocker
0,5 dl crème fraiche
1 tsk vaniljsocker
2,5 dl florsocker
0,5 dl crème fraiche
1 tsk vaniljsocker
Garnering
en handfull björnbär
Blanda kexsmulor, smält smör och farinsocker. Tumma ut i en ugnsfast form och grädda på 200grader i ca 12minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
Fyllning:
Blanda philadelphiaost och florscker tills det är krämigt och fluffigt. Tillsätt créme fraiche och vaniljsocker och blanda ordentligt.
Låt fyllningen stå i kylskåpet tills pajbotten har svalnat.
Häll fyllningen över botten och garnera med björnbär.
Blanda kexsmulor, smält smör och farinsocker. Tumma ut i en ugnsfast form och grädda på 200grader i ca 12minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
Fyllning:
Blanda philadelphiaost och florscker tills det är krämigt och fluffigt. Tillsätt créme fraiche och vaniljsocker och blanda ordentligt.
Låt fyllningen stå i kylskåpet tills pajbotten har svalnat.
Häll fyllningen över botten och garnera med björnbär.