fredag 6 juli 2012

Coleslaw

Nu har grillsäsongen börjat på riktigt för mig. För att inleda helgen och kommande grillning så passar det bra med ett recept på ett riktigt klassiskt tillbehör -Coleslaw! Eftersom jag är allergisk mot morötter så är det här en variant med rädisor istället. Det är mycket gott! Passar till allt grillat och går snabbt att förbereda. Var bara ute i god tid då den blir godast om den får dra sig några timmar i kylen. Njut nu av en härlig helg! 

recept, coleslaw, rädisor, tillbehör, grillat, sommar





200 g vitkål
5-6 rädisor
1/2 gul lök
1 dl turkisk yoghurt
1/2 dl majonnäs
1 tsk fransk senap
salt 
svartpeppar

Finstrimla kålen och rädisorna. Skala och finhacka löken. Blanda dem med turkisk yoghurt, majonnäs, senap, salt och svartpeppar. Låt salladen stå i kylskåpet någon timme. Servera till grillat och/ eller till hamburgare.